SERVICES

Hvorfor vælge m2air

m2air har mange års erfaring indenfor ventilationsområdet. Vores viden arbejder på tværs af byggeprocessen – fra tegning til optimalt indeklima. Vi leverer en samlet løsning og har praktisk erfaring indenfor:

– Projektering
– Rådgivning og planlægning
– Montage og aflevering
– Indregulering og dokumentation

Vi gør ventilation enkelt – fra tegning til optimalt indeklima

PROJEKTERING

m2air etablerer et samlet overblik over ventilationsopgavens omfang og skønnet energiforbrug. På denne baggrund tilbyder vi komplet projektering inkl. tegningsmateriale. Vi stiller blandt andet skarpt på følgende: 
– Parametre, der har mest indflydelse på ventilationsanlæggets energiforbrug
– Trykfald og/eller for store volumenstrømme
– Optimeringsmuligheder, der er relevante
– Sektionsopdeling af ventilationsanlægget
– Nødvendige parter til vurdering af kritiske parametre
Drøftelse af nødvendige temperaturer og luftmængder med bygherren er en naturlig del af vores service.

EFTERKALKULATION

Sammenhængen mellem projektmateriale og kalkulation er vigtig og undervurderes ofte.
Planlægning og projektering af ventilationssystemer betragtes som værende ubetydeligt og energibesparelsespotentialet på dette område undervurderes.
SEL-Værdier og optimalt energi planlægning indgår, som en naturlig del af vores arbejde, der sammen med projektering i egen tegnestue giver dig den optimale løsning.
Kontakt m2air og høre mere om vores kompetencer

MONTAGE & TILSYN

Der er ofte mange forskellige løsninger på ventilationsopgaver, og det er vigtigt at samspillet med projektets øvrige installationer fungerer optimalt. Der kan derfor være behov for at få andre øjne på projekt. m2air tilbyder en ”second opinion” på din opgave. Kontakt m2air og høre mere om vores efterkalkulationsservice.

INDREGULERING

Projekter med ventilationsanlæg kan være meget forskellige og man får ofte det bedste resultat, hvis der er folk på opgaven, som passer til det, som der skal udføres. m2air tilbyder både montage- & tilsynsservice med vores specialister.  Kontakt m2air og høre mere om vores montage- & tilsynsservice.